Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő infrastrukturális továbbfejlesztése

Hirek

Hírek

2015.12.11. Nyitórendezvény

Nyitórendezvény 2015.12.11. A projekt ünnepélyes nyitórendezvényére 2015. december 11. pénteki napon került sor, a Kikötő területén. Az eseményen részt vett és felszólalt Kara Ákos az NFM államtitkára, a Kikötő fejlesztés miniszteri biztosa, országgyűlési képviselő; Simon Róbert Balázs a Győr-Moson-Sopron Megyei fejlesztések miniszteri biztosa, országgyűlési képviselő; Németh Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke; Major Gábor Gönyű Község polgármestere; Németh József az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság igazgatója, valamint a Kivitelező Kikötő Konzorcium képviseletében Sal László, az A-HÍD Zrt. vezérigazgatója.

nyitórendezvény sajtóközlemény

Nyitórendezvény meghívó

2015.12.11. Győr+ -ban megjelent cikk

Győr+ Gönyü OKKA pénteken hivatalosan is elindult projekt célja a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő infrastrukturális továbbfejlesztése: az országos és regionális közlekedés intermodalitásának fokozása, a különböző közlekedési módok összekapcsolásával, a közúti, vasúti, vízi és légi közlekedési módozatok összekapcsolásának elősegítése.

A gönyűi kikötő továbbfejlesztésével az ország jobban bekapcsolódik az európai gazdasági vérkeringésbe és a fejlődő piacok adta lehetőségek jobban kihasználhatókká válnak a közlekedési infrastruktúra fejlesztésével.

A teljes cikk itt olvasható..